Romantische veranda

Een comfortabele woninguitbreiding met meer ruimte en lichtinval als voornaamste criteria, was de wens van de eigenaars die elke gelegenheid aangrijpen om hun zelf ontworpen tuin in de armen te sluiten. KELLER zette de droom van een houten wintertuin om in een stijlvolle en goed geïsoleerde woonwintertuin.

Hedendaagse verandaconstructie

Onderhoudsvrije aluminiumprofielen met een verfijnd en charmant uitzicht vormen de basis voor deze elegante woninguitbreiding. De rijkelijk gedetailleerde verandaconstructie biedt een onderkomen aan een bijzonder knusse eetkamer en zorgvuldig uitgekiende ‘zomerkeuken’ als aanvulling op de bestaande keuken. Dubbele deuren zwaaien bij mooi weer wagenwijd open naar de met veel liefde uitgetekende romantische tuin.

Verandaontwerp paart gezelligheid aan functionaliteit

Het charmante uitzicht van deze KELLER ORANGERIE Elegance® met verzorgde uitvoeringsdetails gaat gepaard met tal van functionele aspecten. Zo zitten de verlichting, ventilatie en klimaatregeling onopvallend geïntegreerd in het platte dak. Een grote glaskoepel verzekert extra lichtinstroom, waarvan ook de woonkamer en de keuken in de woning profiteren. De constructie van de glaskoepel is zo bedacht dat het uitzicht over tuin vanop de verdieping niet wordt verstoord.

Veranda op maat van gastvrijheid

De eigenaars houden van gezelligheid, van gasten ontvangen en lekker kokkerellen. Door de eetkamer en keuken met elkaar te versmelten gaan koken en een gezellige babbel met de gasten perfect samen.

De inrichting van de veranda draagt de stempel van de eigenares. Ze combineert warm  hout en hoogwaardige stoffen voor een uitnodigende sfeer. De eigenares opteerde voor het inbouwen van een grote gasbarbecue. De meubelen kregen een eigen toets door ze te lakken in ‘British Green’.

Realisatie: KELLER AG

Foto’s: KELLER AG