Overdekt terras en eilandkeuken in één strakke eigentijdse stijl

Van een donkere woonkamer met kleine keuken naar een strakke uitbouw waar veel licht naar binnen straalt. Deze architecturaal zeer strakke uitbouw, uitgevoerd door Veranda’s Janssens, heeft niets gemeen met de traditionele betekenis van een ‘veranda’. Het is een combinatie van een ruim bemeten, licht hellend glasvlak in het platte dak en kamerhoge schuifraamdeuren die bij warm weer een bijzonder aangename openheid naar terras en tuin verzekeren. Hierdoor komt er wonderbaarlijk veel licht binnen.

Een terrasluifel met regelbare lamellen laat toe om maximaal van het terras te genieten. Hierdoor wordt niet alleen het zonlicht op maat getemperd maar is er ook doeltreffende beschutting bij minder mooi weer. De uitbouw is 8,10 x 4,20 m en het overdekt terras 4,20 op 4,50 meter.

Gebruiksvriendelijk

De uitbouw is uitgevoerd in aluminium driekamerprofielen, gecombineerd met drievoudige beglazing voor een optimale isolatie. Door de dakhelling krijgt vuil geen kans om zich vast te zetten op het glasvlak, waardoor alles aangenaam onderhoudsvriendelijk blijft. De spots werden verwerkt in de dakrand. De L-vormige schuifraamdeuren zorgen voor een ongehinderd panorama op tuin en terras. Toch bleef een volle wand beschikbaar voor het uitzetten van een kastwand met ovens. Zonder meer een realisatie die inspireert.

overdek terras, eilandkeuken, keuken, veranda's janssens, veranda, aluminium driekamerprofielen
overdek terras, eilandkeuken, keuken, veranda's janssens, veranda, aluminium driekamerprofielen
overdek terras, eilandkeuken, keuken, veranda's janssens, veranda, aluminium driekamerprofielen
OUT NOWUne nouvelle Viva Veranda

Découvrez le nouveau magazine maintenant dans votre magasin Delhaize ou votre commerce quotidien de journaux.

P.S.: Vous pouvez également nous trouver à Batibouw!

SAVOIR PLUS SUR BATIBOUW
NU IN DE WINKELEen nieuwe Viva Veranda

Ontdek het nieuwe magazine nu in uw Delhaize of dagbladhandel.

P.S.: Je vindt ons ook op Batibouw!

MEER OVER BATIBOUW