Een tuinkamer, de mooiste kamer in uw tuin.

Stelt u zich even voor: op een frisse lentedag ’s morgens vroeg aan de ontbijttafel al genieten van de eerste zonnestralen. In de tuin? Nee, dat zou te koud zijn. Maar wel in de tuinkamer! U beleeft uw tuin van heel dichtbij, maar toch beschut tegen weer en wind. En tegelijkertijd voelt uw tuinkamer even gezellig aan als een living of leefkeuken. De tuinkamer is sinds enkele jaren de trendsetter in het aanbod van Willems tuinkamers & veranda’s. Is deze woonuitbreiding ook iets voor u?

Ik wil een lichtrijke woonuitbreiding

Een tuinkamer is geen klassieke veranda, maar wel een woonuitbreiding die veel licht laat binnenstromen, dankzij de grote raampartijen en een lichtstraat of lichtkoepel in het platte dak.

Ik wens een leefruimte die comfortabel is in ieder seizoen

Het platte dak van de tuinkamer creëert schaduwzones en houdt een deel van het rechtstreekse zonlicht tegen. En toch baadt de ruimte in natuurlijk licht. Een tuinkamer van Willems voldoet aan de strengste normen op het vlak van isolatie, door het hoogwaardige dakpakket en de optimale isolatiewaarden van het thermisch glas. Daardoor blijft de binnentemperatuur (en uw energiefactuur) goed beheersbaar. Zowel ‘s zomers als ‘s winters.

Ik verlang naar een ruimte om vrienden of familie te ontvangen én om van de tuin te genieten.

Dat zijn maar enkele opties waarvoor een tuinkamer de uitgelezen ruimte is. U geniet in alle rust, of met veel gasten. U ervaart rechtstreeks contact met de tuin en tegelijk een gezellige, huiselijke sfeer. Binnen en buiten smelten samen tot één geheel.

Maar … past zo’n tuinkamer wel bij mijn woning?

Geen zorgen! Ieder project van Willems tuinkamers & veranda’s is een realisatie op maat. Of het nu een tuinkamer, leefveranda, poolhouse of nog een andere woonuitbreiding is. Qua kleur, materiaal, stijl, sfeer en afwerking zijn er ontelbare mogelijkheden. Onze adviseur helpt u graag bij uw keuze.

Deze tevreden klanten gingen u voor

De familie Gernay uit Sint-Pieters-Leeuw koos voor een tuinkamer bij Willems. “Toen we het idee hadden om een woonuitbreiding te bouwen, hebben we een aantal verandabouwers aangeschreven. Een drietal leveranciers zijn bij ons langsgekomen om naar ons project te kijken, te zien wat hun ideeën waren en wat haalbaar was. Willems stak daar met kop en schouders bovenuit.”
Het jonge gezin wilde een extra ruimte, maar ook het “glasgevoel”. “Dat je je tuin ziet, in het open zit, veel licht hebt.” Daarom viel hun keuze al snel op een tuinkamer. Ook op persoonlijk vlak was er een klik: “De Willems-adviseur zag het project zoals wij het wilden. Hij was denk ik even enthousiast als wij!”

Realisatie: Willems tuinkamers & veranda’s
Tekst & foto’s: Crossmedial.be