De Vijverhoeve breidt gevoelig uit met veranda en terras

Dankzij deze fraaie veranda van Terrasdecor heeft restaurant De Vijverhoeve – een stijlvol geklasseerd gebouw – zowel zijn bedieningsruimte gevoelig kunnen uitbreiden als de mooie tuin wat meer bij het restaurant kunnen betrekken.

Door de extensie van 28m2 kunnen aardig wat extra tafels worden bediend. Een dubbele opendraaiende deur biedt toegang tot de mooie tuin en het terras waar bij mooi weer plaats is voor nog een aantal gasten. Het terras werd tegelijk met de veranda aangelegd.

Ook al zit hier vaak veel volk gezellig te tafelen en te praten, voor de akoestiek waren er geen bijzondere ingrepen nodig. Airco en verwarming werden wel voorzien. De aluminiumprofielen van Sapa zijn thermisch onderbroken. De dubbele beglazing heeft een isolatiewaarde van 1.0. Er zijn geen extra screens of zonnewering voorzien.

In de bovenbouw werd een plat dak gecombineerd met een glazen zadeldak in dezelfde beglazing als voor de wanden. Het platte gedeelte is geïsoleerd met PIR-isolatieplaten van 12 cm dik. De doorgetrokken vloer beklemtoont de eenheid met het restaurant. Dubbel pret voor de gasten: het gevoel hebben dat ze buiten eten en tegelijk genieten van het comfort van binnen. Een betere plek om van lekkere maaltijden te genieten is nauwelijks denkbaar.

De Vijverhoeve, Terrasdecor, veranda