Een creatief samenspel van binnen en buiten

Voor de bouwheer was privacy heel belangrijk, maar er moest ook aandacht worden gevestigd op de prachtige omgeving met de fantastische bomen die het perceel structuur geven. Verder vroeg hij een vloeiende overgang van de vloermaterialen en een hoge standaard van de isolatie naar buiten toe.

Glazen huis

Het GLASSHOUSE® van KELLER AG vormt het hart van de villa en lijkt de tuin in te zweven. De royale beglazing met schuifelementen van minimal windows® aan twee kanten van het GLASSHOUSE® biedt vrijuit zicht op het uitgestrekte tuinlandschap. In deze ‘room with a great view’ wordt ieders blik onmiddellijk naar het wondermooie plantsoen getrokken.

De constructie verenigt huis en tuin tot een homogene eenheid. En haalt op die manier de verborgen kwaliteiten van het perceel naar voor. De grote, lichte woonruimte met brede schuiframen die even hoog zijn als de ruimte zelf, kan zowel als bindend of als scheidend element worden gebruikt voor eender welke gelegenheid.

Thermisch geïsoleerde designprofielen

Het profielsysteem voor deze wintertuin bestaat uit thermisch geïsoleerde designprofielen met bijzonder smalle aanzichtbreedtes. Mede door de ultrafijne raamprofielen van de openingen ontstaat een gevoel van privacy, eenvoud, natuurlijkheid en openheid. De kroon op het werk is de buitenhoek die volledig open kan.

Dankzij het innovatieve design en de moderne binneninrichting voelen zowel de bewoners als de gasten er zich meteen thuis. Kortom, het is een wintertuin waarin iedereen wel zou kunnen en willen wonen.

glazen huis, keller, designprofielen,Glasshouse, a room with a great view, thermische geïsoleerde designprofielen
glazen huis, keller, designprofielen, Glasshouse, a room with a great view, thermische geïsoleerde designprofielen
glazen huis, keller, designprofielen, Glasshouse, a room with a great view, thermische geïsoleerde designprofielen