Nationale Federatie van Verandaconstructeurs

Een veranda of pergola is een fantastische investering … als je met de juiste partij in zee gaat. Die vind je bij ons, de NFVC, de Nationale Federatie van Verandaconstructeurs. Ze werd opgericht in 1989 en door het Ministerie van Middenstand officieel erkend als onafhankelijke beroepsorganisatie.

Uw garantie op kwaliteit

De NFVC verdedigt de beroepsbelangen van haar leden, de erkende verandabouwers. Maar minstens zo belangrijk: de federatie waarborgt ook de kwaliteit en service die haar leden leveren aan consumenten, aan u! Als bemiddelaar tussen consument en constructeur gaan we partnerships aan met de beste producenten. Daarnaast voldoen onze leden aan de strengste kwaliteitseisen, blinken uit in hun vak en zijn ze financieel gezond. Zo geniet je ultieme gemoedsrust onder het toeziende oog van de federatie en garanderen wij projecten van topkwaliteit, met eersteklas materialen en een vlekkeloze uitvoering van ontwerp tot realisatie. Doen er zich toch problemen voor? Dan klop je bij ons aan voor een passende oplossing.

Elke consument of constructeur kan contact opnemen met de federatie om bepaalde problemen aan te kaarten of om klachten te formuleren. De NFVC treedt dan bemiddelend op om beide partijen tot een regeling te brengen. De NFVC is m.a.w. uw beste garantie op een kwalitatief gebouwde veranda.

Impact op de wetgeving

De NFVC overlegt met de betrokken ministeries, architectenverenigingen en andere instanties om haar werkterrein nauwkeuriger af te bakenen en haar doelstellingen in sluitende wetsbepalingen vast te leggen.

Zo slaagde de NFVC erin de wetgeving en de procedure voor de bouwaanvraag te versoepelen en een erkend tienjarig garantiecertificaat in te voeren.

Viva Veranda

De expertise van de NFVC vertaalt zich ieder jaar in een prachtig magazine vol boeiende verhalen van onze leden; Viva Veranda. We informeren via interessante artikels

Permanent secretariaat

De NFVC heeft een permanent secretariaat waar u elke werkdag tijdens de kantooruren terecht kunt met vragen of klachten.

Winston Churchilllaan 51/6
1180 Brussel

T 02/340 62 01
F 02/343 83 03
info@nfvc-fncv.be