Het interieur wordt steeds persoonlijker

De laatste tien jaar is eclectisch een van de hoofdtrends. Een eigenzinnige mix van stoffen, materialen en prints domineert deze trend. Toch is er een subtiele verschuiving van alleen vintage en industrieel naar meer luxe. Materialen van hoge kwaliteit met bijzondere details winnen terrein. En dat is precies waar ook de nieuwste ontwikkeling van raam- en deurkrukken op inspeelt. Want ook met de krukken kunt u de persoonlijke stijl verfijnen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor de robuuste greep NOVAE Quadra die door de strakke lijnen past bij een meer industriële vormgeving. Of juist door kleur te bekennen en te kiezen voor handgrepen in de meest trendy kleuren zodat ze perfect zijn afgestemd op de kozijnen.

Aluk, ramen, veranda, viva veranda
Aluk, ramen, veranda, viva veranda

Zachte vorm

Maar u heeft meer smaakvolle mogelijkheden. NOVAE Rondo is – zoals de naam aangeeft – een ronde zachte vorm die prettig in de hand ligt. De kruk met de luxe uitstraling sluit bijvoorbeeld aan bij de boetiekstijl: sfeervol en elegant. En ook voor deze serie geldt dat ze in vele kleuren leverbaar zijn.

miysis_3d_aluk_poignee_porte_final03_zoom

Harmonie

Ongeacht het interieurdesign of de trend – van glam tot boho of van statement art tot millennium pink – de NOVAE-handgrepen harmoniëren met elk interieur.